Настільна версія
мова | язык

Фатальна Вітвіцька в образі парижанки стала героїнею кліпу Марічки Бурмаки

19 Червня, 14:21

Поділитися:

Українська співачка Марійка Бурмака в свій день народження 16 червня, презентувала нову особливу відеороботу «Місто ангелів» та довгоочікуваний альбом «Тінь по воді». Другою героїнею цього відео, певною протилежністю в сюжеті до ніжної трепетної Марійки, стала яскрава телезірка в образі парижанки Соломія Вітвіцька, а режисером кліпу виступив її чоловік Влад Кочатков.

Лірична композиція надихнула Марію Бурмаку зробити відео у самому серці Франції у місті всіх закоханих — Парижі. Друг і відомий мандрівник Ігор Захаренко організував спеціальний тур, щоб втілити цю ідею в життя. Зйомки тривали три дні. Кліп виявися майже філософською кінооповіддю. «
Дуже багато людей вважають, що це пісня про Київ, про Львів, про Харків. Можливо, так і є. Вона близька багатьом. Але Париж — це столиця кохання всього світу. Тут саме повітря пронизане романтикою. Саме у Парижі співають багатьма мовами про любов. Тепер можна говорити, що про любов у Парижі заспівано і українською», — каже Марія Бурмака.

Соломія Вітвіцька додає: «Коли обговорювали сюжетну лінію кліпу, з'явилася ідея представити Марію і мене, як двох різних героїнь, таких абсолютних протилежностей зовні. Я – наче альтер-его. Ми зовсім різні, різні за типажем, по кольористиці, однак народжені в один день і в нас багато спільного, зрештою, ми споріднені душі. У кліпі є герой, чоловік, який страждає через вибір між нами. Проте цей кліп нас здружив з Марійкою, ми частіше спілкуємося».

Марія Бурмака робить наголос на тому, що коли відбуваються такі сумні події в країні, всі повинні розуміти, що в нас єдине життя, і попри все в цьому житті ми повинні повноцінно проживати кожен день. 
Помилковий заголовок — Afnfkmyf Dsndswmrf d j,hfps gfhb;fyrb cnfkf uthjїyt. rksge Vfhsxrb <ehvfrb
19 Червня, 14:21

Поділитися:

За матеріами: tsn.ua

Теги: Бурмака, Вітвіцька

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір