Настільна версія
мова | язык

Скрипка свистів і стрибав на 25-річчі свого гурту

28 Квітня, 18:36

Поділитися:

У столичному музейному комплексі Мистецький арсенал співак Олег Скрипка разом з гуртом Воплі Відоплясова відсвяткували 25-річчя колективу. Вечір присвятили закриттю Міжнародного тижня сучасного мистецтва Космічна Одіссея 2011.

"ВВ і космос завжди співіснували", - зауважив лідер гурту Олег Скрипка. "Кілька шанувальників подарували нам зірку і ділянку землі на Місяці. А 1997-го наш диск з піснею "Весна прийде" крутили у Космосі. Його з собою на космічний корабель узяв космонавт Каденюк".

Як пише gazeta.ua, гостей частували шампанським, вином і коньяком. Скрипка виконав на сцені п'ять пісень. Коли співав, багато стрибав і свистів у мікрофон. Під час останньої композиції один з глядачів у плащі вискочив на площу перед сценою і почав танцювати, розмахуючи руками.

Дві жінки у чорних спідницях до колін слухають спів Скрипки ліворуч від сцени.

"Не треба було йому у "Мистецькому арсеналі" концерт давати, - розмірковує одна з них уголос. - Через дорогу Києво-Печерська лавра, а він тут рок співає".

"Одразу погодився дати тут концерт, - зізнається після виступу співак. - У Франції я жив за 5 хвилин від Центру сучасного мистецтва. Часто туди заходив. Я завжди виступаю за те, аби сучасне мистецтво розвивалося".

На благодійний аукціон після закриття виставки виставляє дві вініли з власної колекції. Їх продають за 3 і 5 тис грн.
Помилковий заголовок — Crhbgrf cdbcnsd s cnhb,fd yf 25-hsxxs cdjuj uehne

28 Квітня, 18:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван