Настільна версія
мова | язык

Vivienne Mort візуалізували свою «Рибу»

21 Червня, 15:11

Поділитися:

Vivienne Mort представили довгоочікуваний відеокліп на композицію «Риба». Сингл, що був презентований декілька місяців тому, нарешті ожив у загадковій відеоісторії під керівництвом режисера Haze. 

Зйомки нового відео проходили в передмісті Києва і з перших хвилин були сповнені містичної атмосфери, проте, за словами самих музикантів, природа в своїй медитації була схожа на сплячу красуню і частинку засинаючої себе дозволила забрати в новий відеоряд. 

Не варто довго роздумувати над значеннями тексту, аби зрозуміти, що «риба» — одвічний символ життя, а тому композиція є енергетично сильним закликом до його осмислення та свідомого вибору в його бік.

«Наші органи чуття направлені назовні: руками ми хапаємо, вухами чуємо і обираємо, що нам чути, очима жадібно вбираємо день. І ніхто не хоче бути в темряві, — розповідає Дана про нове відео. — Я знаю дуже мало, але вивчила, що шукати всередині більш ефективно, бо там все є. Сьогодні там ліс, завтра море або пустеля. В нашому кліпі хтось ходить своїм нутром, сьогодні там окрім льоду майже нічого нема, це правда. Але найважливіше це те, що він не побоявся туди зазирнути і це означає, що він зможе вийти. Інша справа, що іноді двері — це ополонка». 
Помилковий заголовок — Мшмшутту Ьщке dspefkspedfkb cdj. «Hb,e»
21 Червня, 15:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван