Настільна версія
мова | язык

Maroon 5 поділилися новим синглом

27 Червня, 16:42

Поділитися:

Поп-рокери Maroon 5 поділилися анімованою текстовою версією свого нового треку «Maps». Композиція стала першим синглом нового альбому групи «V», що вийде незабаром.

Презентовано 16 червня «Maps» написаний Адамом Лівайном у співавторстві з Райаном Теддером (OneRepublic), Бенджаміном Лівайном, Аммаром Маліком і Ноелем Занканелла. За словами вокаліста групи, пісня присвячена «
пошукам любові, зокрема, давно втраченої любові, яку хочеться повернути знову». 

П'ятий студійний альбом музикантів надійде в продаж 2 вересня 2014-го року. У роботі над диском музиканти возз'єдналися зі своїм колегою, клавішником Джессі Кармайклом, який відколовся від групи в 2012-му році, щоб присвятити себе вивченню «теорії музики і методикам альтернативного лікування».

У записі «V» Maroon 5 допомагав цілий батальйон відомих продюсерів і хіт-мейкерів: Макс Мартін, Бенні Бланко, Райан Теддер, Shellback і Сем Мартін. Повідомляється, що диск включить в себе дуетну композицію, записану з вокалісткою No Doubt Гвен Стефані.

В одному з недавніх інтерв'ю Лівайн і Ко обіцяли публіці, що саунд нового альбому буде «більш похмурим і жорстким» ніж у попередника «Overexposed». Нагадаємо, виданий у 2012-му році «Overexposed» стартував на 2-му місці американського хіт-параду (а заодно в Топ-10 як мінімум ще 20 країн) і розійшовся тиражем близько 2.2 мільйона екземплярів по всьому світу.
Помилковий заголовок — Ьфкщщт 5 gjlskbkbcz yjdbv cbyukjv
27 Червня, 16:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора