Настільна версія
мова | язык

Поліна Гагаріна обручилася у Франції

27 Червня, 16:40

Поділитися:

Роман співачки Поліни Гагаріної і світського фотографа Дмитра Ісхакова стрімко набирає обертів, більше того, як виявилося, вони вже обручилися.

Заручини відбулися потай від усіх кілька місяців тому під час їх поїздки до Франції, і лише днями про це стало відомо. «Був сонячний день, — згадує співачка. — Ми довго-довго гуляли по Парижу і дуже втомилися. У моста Закоханих посиділи на бруківці, сфотографувалися. Встали, я кажу: «Ну все, пішли, я тебе сфотографувала, ти мене теж ...» І тут Діма починає щось плутано мені говорити. І я також плутано йому відповідаю. І руки трусяться і у нього, і в мене ... Емоції накрили мене з головою. А потім ми просто обнялися, і він надів мені кільце на палець» — розповіла співачка.

З Парижа закохані повернулися в якості нареченого і нареченої. Обручку, яку подарував співачці Дмитро, Поліна не знімає і готується до весілля. За словами співачки, вони ще не визначилися з датою одруження, однак зійшлися на думці, що торжество не повинно бути помпезним. Гагаріна та Ісхаков планують зібрати на церемонію вузьке коло осіб: своїх батьків і сина Поліни — Андрія. І хоча артистка вже була заміжня, зізнається, що такого відчуття родини, любові і тепла раніше ніколи не відчувала.
Помилковий заголовок — Gjksyf Ufufhsyf j,hexbkfcz e Ahfywsї
27 Червня, 16:40

Поділитися:

Фото: Філіп Гончаров

Теги: Гагаріна, Ісхаков

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис