Настільна версія
мова | язык

Прем'єра: Жовто-Блакитна пісня від гурту D.LEMMA

1 Липня, 13:25

Поділитися:

Гурт D.LEMMA порадував прихильників новою україномовною піснею «Блакитних». Джей та Мастер вирішили музикою підтримати єднання України і нагадати, що символічний жовто-блакитний колір — це передусім сонце, небо, світло, це безліч позитивних емоцій, найголовніша з яких — кохання. Саме такими асоціаціями наповнена нова композиція.

Жити сонцем в блакитних очах коханої людини, бачити в них сенс, прокидатися поряд, бути щасливим і стати щастям для когось — що може бути важливішим? Сонце та небо переплітаються коли двоє кохають, так як жовтий і блакитний переплітаються в серцях справжніх українців від любові до рідної землі.

Нагадаємо, що дебютний альбом першого українського R&B гурту D.LEMMA в далекому 2006 році під назвою «Це наше!» теж був повністю українським. Тому D.LEMMA далеко не новачок україномовної музики. Пісні «Десь на землі», «Згадаю день» стали справжнім вибухом і користувалися неабиякою популярністю. Сьогодні, після успішних дуетів (з Іваном Дорном, Shifty (Crazy Town) і навіть Реєм Хортоном) та численних концертів, гурт D.LEMMA є одним з найтанцювальніших вітчизняних музичних колективів. Хлопці завжди підтримували українську музику, тому в такий нелегкий для країни час нову пісню вирішили створити символічно українською, жовто-блакитною, сонячно-небесною.
Помилковий заголовок — Ghtvэ'hf^ :jdnj-<kfrbnyf gscyz dsl uehne В/ДУЬЬФ
1 Липня, 13:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День міст-побратимів

Міжнародний день джазу

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Ананій, Зосим, Семен, Олександр