Настільна версія
мова | язык

Журнал People обрав найсексуальнішого холостяка

2 Липня, 12:59

Поділитися:

У розпал літньої спеки редакція журналу People вирішила порадувати дівчат. Видання опублікувало перелік «гарячих холостяків» Голлівуду. За традицією список складений без ранжирування, але особливо відзначається лідер.

Цього на першому місці опинився 37-річний актор Джо Манганьєлло. Зірка серіалу «Справжня кров» і фільму «Супер Майк» поділився секретом своєї сексуальності. 

«Я на одну половину сіцілієць. Я пристрасний! У мене гаряча кров. Якщо ви не любите гостре, то я, швидше за все, не для вас», — повідомив в інтерв'ю новий секс-символ Голлівуду.

За словами актора, він вірить в любов, хоча поки ще не одружений. «Я думаю, любов — це божевільне захоплення, яке з часом стає потребою. Кріс Рок мені якось пояснив це так: «Хочеш одружитися? Є любов на одну ніч, але це не те. Справжня любов — це коли людина тобі необхідна завжди». Манганьєлло також розповів про найпривабливіші частини жіночого тіла. Зрозуміло, з його точки зору. «Я дуже чутливий до запахів. Цікаво, що я знімався в ролі перевертня, а саме та частина жіночої шиї, де починається перехід до щелепи, пахне найсильніше. О! Це неймовірно». 

Крім Манганьєлло в рейтингу найгарячіших голлівудських холостяків також виявилися Зак Ефрон (Zac Efron), Райан Гослінг (Ryan Gosling) та інші відомі хлопці.
Помилковий заголовок — :ehyfk Зущзду j,hfd yfqctrcefkmysijuj [jkjcnzrf

2 Липня, 12:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван