Настільна версія
мова | язык

Аркадій Войтюк виконав пісні Джеймса Бланта і Роббі Вільямса на сольному концерті в Києві

3 Липня, 22:05

Поділитися:

Екс-учасник шоу «Х-фактор 2» випустив альбом у квітні, а вже 28 червня артист презентував його в Caribbean Club і навіть заспівав російською мовою.

Крім композицій з дебютного альбому G7, Аркадій порадував і виконанням пісень «You are beautiful» з репертуару Джеймса Бланта, а також «Angels» Роббі Вільямса. Але виконання цих світових хітів виконавець залишив на потім. На початку ж Аркадій співав пісні, з якими він підкорював журі на конкурсі «Нова хвиля 2013». Також Аркадій Войтюк під враженням від творчості Леоніда Агутіна вперше заспівав російською мовою. Співак виконав пісню «Ты вернешься опять» .

Після бурхливих оплесків наприкінці концерту публіка не захотіла відпускати Аркадія і просила «на біс». Войтюк порадував двома піснями, а потім вийшов до шанувальників в зал і сфотографувався з усіма охочими

«
До цього концерту я довго готувався. Мене радує, що моя публіка — це дорослі успішні люди, вони приходять на мої виступи усвідомлено», — розповідає Аркадій.

На захід завітали і колеги Аркадія Войтюка по сцені, які знають його вже чимало часу. Серед всіх були: співачка Тоня Матвієнко та співак Арсен Мірзоян, співак і композитор Дмитро Монатік, екс-учасниці шоу «Голос країни» дует «Анна-Марія», співак Віктор Павлік, хореограф Адріана Костецька, дитяча група Open Kids, група MMDance, радіоведучий Сергій Комаровський, продюсер Олександра Рибака Яна Прядко, а також багато програмних директорів українських радіостанцій.

Всі вони залишилися в захваті від щирого голосу Аркадія і його вміння не тільки запалювати публіку на сцені, а й надовго залишатися в серцях завдяки його проникливому виконанню і артистичній роботі на сцені.

У перервах між двома блоками концертної програми Аркадія Войтюка виступали його давні приятелі: команда КВН «VIP-Тернопіль». 
Помилковий заголовок — Fhrflsq Djqn.r dbrjyfd gscys L;tqvcf <kfynf s Hj,,s Dskmzvcf yf cjkmyjve rjywthns d Rb'ds
3 Липня, 22:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій