Настільна версія
мова | язык

Співак EMIN дав спільний концерт з Крейгом Девідом і потрапив в топ-чарт американського iTunes!

8 Липня, 20:20

Поділитися:

Літній сингл AMOR співака EMIN'а, володаря премії World Music Awards 2014 в категорії «Кращий виконавець», став одним з найбільш гарячих хітів сезону за версією світового музичного магазину iTunes в США! А зовсім недавно відбувся спільний грандіозний концерт співака з британською зіркою Крейгом Девідом в Баку.


Після приголомшливої перемоги на сцені престижної міжнародної премії World Music Awards 2014, на яку EMIN був номінований відразу в трьох категоріях «Кращий виконавець», «Кращий артист» та «Краще світове шоу», сингл співака AMOR був визнаний одним з кращих світових хітів літа-2014. Поряд з композицією EMIN'а в число літніх хітів увійшли пісні Beyonce, Rihanna та інших знаменитостей. Нагадаємо, що сингл AMOR є заголовним треком восьмого англомовного альбому EMIN'а. У кліпі на цю пісню знялася Міс Всесвіт-2013 Олівія Кульпа, відео зібрало понад 5 млн. переглядів на YouTube. А в травні співак випустив спільну пісню і з співачкою LOBODA «Дивишся в небо», яка стала супер-хітом цього літа.


Будучи першим співаком з Азербайджану, який отримав премію World Music Awards 2014, EMIN відправився в Баку, де він дав спільний концерт зі знаменитим британцем Крейгом Девідом. Виступ проходив на відкритій сцені розкішного готелю Sea Breeze, привітати EMIN'а з перемогою прийшли десятки тисяч його шанувальників. До слова, свою перемогу на World Music Awards 2014 EMIN присвятив своєму кумиру і співвітчизнику — легендарному Мусліму Магомаєву. 

Помилковий заголовок — Cgsdfr УЬШТ lfd cgskmybq rjywthn p Rhtqujv Ltdsljv s gjnhfgbd d njg-xfhn fvthbrfycmrjuj шЕгтуы!

8 Липня, 20:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій