Настільна версія
мова | язык

Карл Лагерфельд зняв свою кішку в для реклами японського бренду Shu Uemura

14 Липня, 19:43

Поділитися:

Знаменитий дизайнер Карл Лагерфельд відомий не тільки тим, що розробляє власні лінії одягу, він також є фотографом і частенько сам фотографує моделей для своїх рекламних кампаній. Тепер же він особисто попрацював з фотоапаратом для декількох кампаній лінії японської косметики Shu Uemura. Карл навіть не став далеко ходити за моделлю — нею стала його кішка Шупетт.

Кішка й так була вельми популярною, а тепер її ім'ям ще й назвали круїзну колекцію мейк-апу. Так, наприклад, в ній з'являться пухнасті вії, такі ж шикарні, як у Шупетт.  Паралельно світ побачила і книга про життя знаменитої кішки ще більш знаменитого Лагерфельда, яка має назву «Особисте життя кішки високого польоту» (в оригіналі «The Private Life of a High-flying Fashion Cat»). У котячих «мемуарах» йдеться про те, що любить Шупетт, чим займається, що їсть, про відносини зі своїм зірковим господарем.

До речі, у кішки Лагерфельда є не тільки власна книга, а й своя сторінка в соціальній мережі, в якій Шупетт частенько з'являється з власного iPad. Треба сказати, що у знаменитого улюбленця Карла вже близько сорока тисяч фоловерів.
Помилковий заголовок — Rfhk Kfuthatkml pyzd cdj. rsire d lkz htrkfvb zgjycmrjuj ,htyle Ырг Гуьгкф

14 Липня, 19:43

Поділитися:

За матеріалами: starslife.ru

Теги: Лагерфельд, Шупетт

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День фрілансера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Герасим, Єремій, Ігнат (Гнат), Макар, Тамара