Настільна версія
мова | язык

Олена Темнікова зіграла весілля на Мальдівах

16 Липня, 15:33

Поділитися:

Для 29-річної співачки Лєни Темникової 2014 став доленосним: дівчина покинула групу Serebro, де була солісткою з самого створення колективу, і зважилася пов'язати себе шлюбними узами з коханим Дмитром.

Місцем проведення церемонії пара вибрала одне з найромантичніших мысць світу — Мальдівські острови. Там під звуки морського прибою закохані і обмінялися обручками у присутності офіціантів, фотографа і кухаря, який приготував для подружжя скромний білосніжний торт. Покликати на церемонію друзів і близьких Олена і Дмитро просто напросто не встигли, адже рішення зареєструвати свої стосунки вони прийняли спонтанно і вже через 15 хвилин після цього, упакувавши валізи, поспішали на літак. 

Весілля зіграли кілька місяців тому і донині закохані тримали це в найсуворішій таємниці. Щоб гармонійно виглядати на тлі білосніжного піску і блакитного моря, наречена обрала сукню насиченого блакитного кольору з довгим шлейфом, а весільну фату Олені замінила витончена прикраса з ніжних білих квітів.

Поки шлюб Темникової законний тільки на території островів, але, за словами співачки, відкладати громадянську церемонію в Росії вони не стануть. Тим більше, що за інформацією продюсера Олени Максима Фадєєва, дівчина на час покинула шоу-бізнес, для того щоб обзавестися дітьми.
Помилковий заголовок — Jktyf Ntvysrjdf psuhfkf dtcskkz yf Vfkmlsdf[

16 Липня, 15:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)