Настільна версія
мова | язык

Олександр Порядинський завтра презентує нову пісню

19 Липня, 00:04

Поділитися:

Переможець четвертого сезону вокального шоу «Х-Фактор» Олександр Порядинський записав другу авторську пісню. Почути її можна буде вже завтра. Ця композиція, як і попередня, про кохання.

«Перш за все, хотілось би через таке щире почуття ніжності, якою просякнута пісня, донести до слухачів вже відому всім думку, что справжня любов житиме, попри всі перепони та негаразди», - зізнається Сашко.

Перші начерки майбутньої композиції з'явилися давно, але примхлива Муза не давала закінчити роботу. Однак 7 червня, о 4 ранку, до молодого спiвака повернулося необхідне натхнення, і пісня, нарешті, була дописана. Чим був викликаний такий раптовий творчий поштовх? У відповідь на це питання Сашко загадково посміхається.

Подальша робота над піснею тривала кілька місяців, а сам запис на студії відбулася у Вінниці. До слова, юний виконавець вже займається своїм повноцінним альбомом. Перший сингл з нього був представлений 26 червня. Це легка, мила історія-визнання «Люблю тебе». Про сам альбом відомо небагато. Але співак дуже хоче здивувати шанувальників різноплановістю і масштабами збірника:

«Будуть як енергійні та більш танцювальні пісні, так і лірико-романтичні. А ще особливість та оригінальність альбому у тому, що він збере у собі три мови: українську, англійську та італійську!»
Помилковий заголовок — Jktrcfylh Gjhzlbycmrbq pfdnhf ghtptyne' yjde gscy.

19 Липня, 00:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків