Настільна версія
мова | язык

Прем'єра нової пісні групи «НеМо» — «Там, де є ти»

24 Липня, 19:59

Поділитися:

Група «НеМо» продовжує роботу в студії над новим альбомом. Цього разу музиканти порадують своїх слухачів новим треком — піснею «Там, де є ти».

Музику написав гітарист Віталій Іванюк у співавторстві з Анатолієм Іванюком, разом зробили аранжування. Текст пісні — Віктор Винник, вокал — Анатолій Іванюк та Андрій Смакула, для запису партії барабанів було запрошено одного з найкращих барабанщиків України Олександра Муренка. Композиція записана на власній студії AMI studio. Дебют треку в радіоефірі відбудеться одночасно на “Незалежному радіо” в м. Чикаго у США та провідних українських радіостанціях.

«
Зараз дуже складний час для України, але ми разом все витримаємо і обов'язково переможемо. Не можна опускати руки, треба робити свою справу і допомагати нашій країні. Крім творчої роботи і роботи в студії, ми також займаємося благодійною діяльністю. Нещодавно група «НеМо» дала цілу серію концертів для наших воїнів і готується знову відправитись у військові частини з концертним туром. Ми дуже хочемо, щоби нова пісня “Там, де є ти” вселяла надію українським слухачам», — сказав лідер групи “НеМо” Анатолій Іванюк.
Помилковий заголовок — Ghtvэ'hf yjdjї gscys uhegb «YtVj» — «Nfv? lt ' nb»

24 Липня, 19:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій