Настільна версія
мова | язык

Пітер Джексон подражнив фанатів міні-тизером нового «Хоббіта»

29 Липня, 22:02

Поділитися:

На Comic-Con 2014 в Сан-Дієго Пітер Джексон представив фанатам і журналістам тизер нового фільму «Хоббіт: Битва п'яти воїнств».

На екрані з'явилися головні дійові персонажі у виконанні Мартіна Фрімана, Іена МакКеллена і Люка Еванса. Нагадаємо, що окрім них у фільмі знімалося чимало зірок: Кейт Бланшетт, Бенедикт Камбербетч, Еванджелін Ліллі, Орландо Блум та багато інших

Коли світло в залі спалахнуло, глядачі вибухнули розчарованим: у-у-у-у! Не тому, що їм не сподобалося, а тому що ролик тривав всього 16 секунд!

Втім, хитрий Джексон ще під час бесіди з репортерами заявив, що не поспішатиме з показом повноцінного трейлера. Це станеться лише в жовтні — нетерпіння фанатів повинно дійти до граничного максимуму! Крім того він повідомив, що до нового «Хоббіта» увійдуть кілька невикористаних сцен, знятих для «Володаря кілець».

Світова прем'єра фінальної частини трилогії про Більбо Беггінса, що відправився в довгий шлях за драконівським золотом, призначена на 10 грудня цього року. Відважний хоббіт і його сподвижники будуть битися проти дракона Смауга та візьмуть участь у грандіозній битві орків, ельфів, гномів, орлів і людей за скарби королівства Еребор. 
Помилковий заголовок — Gsnth L;trcjy gjlhf;ybd afyfnsd vsys-nbpthjv yjdjuj «{j,,snf»
29 Липня, 22:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон