Настільна версія
мова | язык

Bolt — новий додаток від Instagram

31 Липня, 15:00

Поділитися:

З сьогоднішнього дня власники девайсів, які працюють на iOS і Android можуть закачати новий додаток під назвою Bolt, розробником якого є всюдисущий Instagram.

Новий додаток дозволить швидко і легко обмінюватися фото-і відеоповідомленнями, до яких також можна прикріпити коментар. Ви запитаєте — що нового? Адже погодьтеся, все це ми вже бачили.

Сервіс Bolt працює таким чином: після того, як ви встановите на свій смартфон додаток, для реєстрації вам доведеться використовувати свій номер телефону, а не звичні соціальні мережі (Instagram або Facebook). Bolt сканує вашу телефонну книгу, після чого користувач сам може вибрати, кого додати в обрані. Після цього з'являється можливість користуватися Bolt-камерою. Головний мінус (і головна відмінність, наприклад, від того ж Snapchat) не спроможність відправлення одного і того ж знімка декільком користувачам відразу, а значить, доведеться робити стільки знімків, скільком людям ви б хотіли їх прислати. Причому для відправки фото потрібного адресата доведеться шукати не по імені, а по зображенню.

Однією з головних «фішок» стане «струшування» зображення, яке ви не хочете або передумали відправляти. Щось схоже є і в додатку Gmail, де для скасування написання варто тільки потрясти телефон і останнє внесене зміна зникає. У Bolt подібне «струшування» зупинить відправку знімка і автоматично зберегти його в галереї фотографій на телефоні.

Поки додаток доступний в Новій Зеландії, Сінгапурі та Південній Америці. Про те, коли його зможуть випробувати користувачі в інших країнах, поки не повідомляється.
Помилковий заголовок — Ищде — yjdbq ljlfnjr dsl Штыефпкфь

31 Липня, 15:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван