Настільна версія
мова | язык

Діта фон Тіз випустила колекцію нижньої білизни для вагітних

31 Липня, 15:00

Поділитися:

Знаменита «королева бурлеску» Діта фон Тіз (Dita von Teese) розробила колекцію нижньої білизни спеціально для вагітних і годуючих мам.

41-річна Діта, виступаючи на всіляких шоу, добре знає, як важливо бути спокусливою. Зірка вже давно «навчає» блуду, пропонуючи під своїм брендом Von Follies спокусливі моделі нижньої білизни. Тепер свій погляд Діта направила на незаслужено призабутих матусь.

Знаменитість вирішила додати впевненості і чарівності вагітним жінкам і годуючим, запустивши спеціальну лінію білизни. Найчастіше для такої аудиторії жінок пропонується гладка «непоказна» білизна, яке зроблена, в першу чергу, «зручною». Діта вирішила додати сексуальності моделям для мам. Зірка забезпечила свою колекцію мереживом і додала виробам елегантності.
 
Діта вважає, що елегантне білизна — це простий спосіб щодня відчувати себе розкішної і красивою, і не розуміє, чому молоді мами позбавлені розкоші красивої білизни.

Також Діта розповіла, що колекція створена в колаборації з Destination Maternity і натхненна улюбленим стилем зірки — ретро-гламуром.
Помилковий заголовок — Lsnf ajy Nsp dbgecnbkf rjktrws. yb;ymjї ,skbpyb lkz dfusnyb[

31 Липня, 15:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван