Настільна версія
мова | язык

Лана Дель Рей стала нареченою в кліпі «Ultraviolence»

31 Липня, 15:01

Поділитися:

У мережі відбулася світова прем'єра нового відеокліпу Лани Дель Рей на сингл «Ultraviolence». У новому кліпі співачка приміряла на себе образ нареченої. Композиція увійшла до однойменного альбому і стала черговим синглом на його підтримку. Ролик був завантажений на YouTube-канал «Noisey», а не на офіційний акаунт співачки.

У самому кліпі глядач бачить Лану у весільній сукні, яка гуляє по лісу, чистить і їсть апельсин, а також облизує пальці загадкового чоловіка, який так і не з'являється в кадрі. Шанувальники Дель Рей роботою не особливо задоволені. Багато хто вважає, що відео занадто просте для однієї з найкращих пісень з останнього диска. Тим не менш, любителі екранізації треку «Ultraviolence» також знайшлися.

Композиція «Ultraviolence» є третім синглом на підтримку однойменного другого студійного альбому Лани, реліз якого відбувся 13 червня. Відразу після виходу платівка очолила американський і британський альбомні чарти, а також отримала безліч позитивних відгуків від музичних критиків. Диск «Ultraviolence» досі користується попитом, про що можна судити по позиціях в багатьох хіт-парадах. У перший тиждень після релізу платівка очолила чарти США та Великої Британії. На даний момент в світі продано більше 1 мільйона копій лонгплея.
Помилковий заголовок — Kfyf Ltkm Htq cnfkf yfhtxtyj. d rksgs «Гдекфмшщдутсу»
31 Липня, 15:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День музеїв

День науки в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Іван, Ірина