Настільна версія
мова | язык

На день народження чоловік подарував Тіні Кароль Жако

25 Січня, 22:12

Поділитися:

Сьогодні, 25 січня, українська співачка Тіна Кароль відзначає свій день народження. Святковий ранок почався з привітань від найближчих - чоловіка та сина.

Чоловік співачки Євген Огір подарував їй африканського папугу Жако. Птахові всього чотири місяці, тому розмовляти він буде навчатися вже в зоряному сімействі.
 
"Я знав, що Тіна давно мріяла про велику папугу, але про те, аби справді завести його ми всерйоз не говорили. А зараз я подумав, що крім якого-небудь практичного подарунку, у день народження добре б зробити дійсно сюрприз. Мені порадили Жако, як дуже інтелектуальну і компанійську птаху, сподіваюся, вона не підведе і буде приносити Тіні тільки радість", - каже Євген.
 
Папугу співачка побачить тільки ввечері, тому "живий" подарунок поки залишається без імені.
 
Крім екзотичного презенту Євген підготував і більш традиційний подарунок - на наступний день після дня народження Тіни подружжя планує відправитися всією сім'єю в Карпати кататися на лижах.
 
До речі, син Тіни Кароль Веніамін подарував мамі червону машину з пластиліну, прикрашену дрібними монетками.
 
"Веня постійно радує Тіну своїми виробами і малюнками, але от на день народження вирішив зробити мамі особливий подарунок і блиснути оригінальністю - подарувати свою найулюбленішу машинку", - каже Євген.
 
Підготували подарунок співачці і її вірні шанувальники. Фан-клуб Тіни Кароль підніс справжню книгу про неї саму - до неї увійшли безліч фотографій артистки з шанувальниками, вірші, пісні, і навіть поеми, присвячені улюбленій зірці. Книга готувалася більше трьох місяців і була видана одним екземпляром.
Помилковий заголовок — Yf ltym yfhjl;tyyz xjkjdsr gjlfhedfd Nsys Rfhjkm :frj

25 Січня, 22:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)