Настільна версія
мова | язык

Фестиваль «Захід» остаточно затвердив програму

4 Серпня, 12:52

Поділитися:

Всі заявлені у програмі закордонні учасники фестивалю «Захід» підтвердили свій приїзд на нього. Про це Cultprostir повідомив прес-секретар заходу Ярослав Ніколін. За його словами, за період червня-липня «Захід» втратив сім виконавців, які знялися з фестивалю через ситуацію в Україні.

«
Ці гурти відмовилися виступати через складну ситуацію в Україні. Ми розуміємо всіх, хто так вчинив. Одними з останніх відмовилися Billy's Band – 29 липня. Вони попередили нас про це листом. З іншими артистами має бути все добре, вони підтвердили свій приїзд і купили квитки. Якщо не буде проблем на кордоні з російським виконавцями, змін у складі фестивалю не передбачається», — пояснив Ніколін.

Серед тих, хто цього літа скасував свій виступ на фестивалі «Захід» — голландці Blue Foundation, шведи Sonic Syndicate, росіяни Tesla Boy і Motorama. Серед відмовників була й українська група Atmasfera. «На дні нашого фестивалю перенесли їх концерт в Казахстані, до якого вони довго готувалися», — пояснив Ярослав Ніколін.

Фестиваль «Захід» відбудеться 8-10 серпня в селі Родатичі Львівської області. Хедлайнерами заходу стануть Clawfinger, Anti-Flag, «Ляпіс Трубецкой» і «Брати Гадюкіни».
Помилковий заголовок — Atcnbdfkm «Pf[sl» jcnfnjxyj pfndthlbd ghjuhfve

4 Серпня, 12:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій