Настільна версія
мова | язык

Почалися зйомки «Аліси в Задзеркаллі»

5 Серпня, 23:09

Поділитися:

Студія Disney повідомила про початок роботи над фільмом «Аліса в Задзеркаллі» (Through the Looking Glass) — продовженням стрічки Тіма Бартона «Аліса в Країні Чудес», що вийшла на екрани чотири роки тому. Бартон на цей раз виступає в ролі продюсера, а безпосередньо знімальним процесом керуватиме інший режисер — Джеймс Бобін, відомий за комедією «Маппет-шоу».

А ось акторський склад все той же: Міа Васиковська зіграє Алісу, Джонні Депп знову з'явиться в ролі Божевільного Капелюшника, Енн Хетеуей — в образі Білої королеви Мірани, Хелена Бонем Картер — в ролі Червоної королеви Ірацебети. Як вже повідомлялося в пресі, з'явиться у фільмі і новий персонаж — Час, у виконанні Олександра Барона Коена.

Команда над стрічкою трудиться більш ніж вражаюча: сценарій написала Лінда Вулвертор, що працювала над «Алісою в Країні Чудес», а також «Малефісент», «Красуня і чудовисько». За музику відповідає Денні Ельфман — композитор фільмів «50 відтінків сірого» і «Мій хлопець – псих», костюмами займається Коллін Етвуд, триразовий володар премії «Оскар», відомий за «Чикаго» і «Мемуари гейші». Зайняті в проекті і «оскароносні» професіонали в області спецефектів і гриму.

Вже оголошено, що натурні і павільйонні зйомки пройдуть на студії Шеппертон у Великобританії.

Залишається чекати перших фотографій зі знімального майданчика і, звичайно, самої прем'єри — а вона призначена на травень 2016 року.
Помилковий заголовок — Gjxfkbcz pqjvrb «Fkscb d Pflpthrfkks»

5 Серпня, 23:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор