Настільна версія
мова | язык

У Львівській Опері відбулась «Прем’єра» від Заліска

1 Травня, 12:35

Поділитися:

Заліско підбив підсумок 15-річної творчої діяльності 2-х годинним концертом «Прем’єра». Підвести риску під попередніми досягненнями та та відкрити шлях до нових співак вирішив сольним концертом у Львівській опері, про сцену якої Заслужений артист мріяв давно.

Барв виступу Заліска додавали його друзі та колеги – балет «Далькроз», співачки Ірена та Лілія Ваврін, військовий ансамбль Збройних сил України, рота почесної варти Академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного, струнний квартет,  музичний супровід від гурту „Dejavu”, зразковий ансамбль народного танцю «Роси світанку» та дитячий ансамбль «Цьомочки».

«Це був, свого роду, звітний концерт, режисером якого був я сам. Я хотів об’єднати  людей навколо української пісні і майже кожну пісню зробив як міні-спектакль. Поєднав сучасну і народну музику, академічне і естрадне виконання, сучасну хореографію із народними костюмами» - зазначив Заліско.

Андрій співав тільки із артистами , з якими у нього були спільні дуетні пісні. Зокрема презентував новинку до Євро-2012 – нову пісню “Світло перемоги” разом із співаком Володимиром Пителем. Під час виконання на сцені показували акробатичні та гімнастичні трюки атлети із «Театру спорту». Спортсмени виносили і піднімали символічний кубок, професійні футболісти набивали м’ячі, які потім полетіли у зал до глядачів.

Заліско отримав подяку від міста за вагомий внесок у розвиток музичної культури. І за це ж від Міжнародного союзу козацтва, а також звання полковника цього козацтва. А кому не пощастило бути на концерті, Андрій готує випуск DVD диску з цієї події.
Помилковий заголовок — E Kmdsdcmrsq Jgths dsl,ekfcm «Ghtv’'hf» dsl Pfkscrf

1 Травня, 12:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День працівників нафтової, газової та нафтопереробної галузі

Міжнародний день солідарності журналістів

Міжнародний день грамотності

День танкіста

Міжнародний день краси

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Наталія