Настільна версія
мова | язык

Сандра Баллок — найдорожча актриса року

6 Серпня, 17:23

Поділитися:

Журнал Forbes, як завжди, підраховує заробітки голлівудських зірок. Якщо в цьогорічному чоловічому рейтингу на першому місці опинився Роберт Дауні молодший, то в жіночій категорії лідирує Сандра Баллок.

50-річна зірка з червня 2013 року по червень 2014 року заробила 51 мільйон доларів — багато в чому завдяки фільму "Гравітація", який став найпомітнішою роботою Сандри за останні кілька років. Втім, успіхом в прокаті користувалася і комедія "Копи в спідницях", де зіграла Баллок.

Редакція журналу відзначає, що саме правильний підхід до вибору проектів допомагає актрисі утримувати лідируючі позиції — на відміну від її колег які знімаються в молодіжних мелодрамах і екранізаціях коміксів.

Тим не менш, на другому місці опинилася як раз-таки зірка молодіжних блокбастерів на кшталт "Голодних ігор" і кінокоміксу "Люди Ікс" Дженніфер Лоуренс. За той же період вона заробила 34 мільйони доларів.

Третє місце — у Дженніфер Еністон. 45-річна актриса хоч і не знімається в фільмах, що претендують на "Оскар", та й взагалі з'являється всього в 1-2 стрічках на рік, але при цьому як і раніше може похвалитися солідними гонорарами. Непоганий заробіток Еністон забезпечують і рекламні контракти: цього року, наприклад, вона рекламувала напої Vitamin Water і косметику Aveeno.

Ось як виглядає вся десятка "найдорожчих" актрис Голлівуду:
1. Сандра Баллок - 51 мільйон
2. Дженніфер Лоуренс - 34 мільйони
3. Дженніфер Еністон - 31 мільйон
4. Гвінет Пелтроу - 19 мільйонів
5. Анджеліна Джолі - 18 мільйонів
6. Кемерон Діас - 18 мільйонів
7. Скарлетт Йоханссон - 17 мільйонів
8. Емі Адамс - 13 мільйонів
9. Наталі Портман - 13 мільйонів
10. Крістен Стюарт - 12 мільйонів
Помилковий заголовок — Cfylhf <fkkjr — yfqljhj;xf frnhbcf hjre

6 Серпня, 17:23

Поділитися:

За матеріалами: spletnik.ru

Теги: Forbes, Сандра Баллок

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)