Настільна версія
мова | язык

Пенелопа Крус знялася в спокусливій рекламі білизни Agent Provocateur

6 Серпня, 18:05

Поділитися:

Іспанська актриса Пенелопа Крус знялася в новій спокусливій рекламі культового білизняного бренду Agent Provocateur. Крім того, що відома кінозірка знялася в новому рекламному ролику, вона стала і режисером цього спокусливого рекламного відео. 

Володарка «Оскара» вирішила продовжити співпрацю з брендом і представила ролик, приурочений до виходу нової колекції L'Agent by Agent Provocateur. «Я завжди була прихильницею Agent Provocateur, я завжди любила цей бренд і мені неймовірно приємно продовжувати співпрацю з компанією, — говорить Пенелопа. — З кожним роком колекції Agent Provocateur стають все сильнішими і розкішнішими. Цього року мені випала честь стати режисером рекламного відео колекції L'Agent by Agent Provocateur, чому я несказанно рада».

У попередньому своєму відео для білизняної марки Пенелопа залишалася за кадром, але тепер і вона з'являється на екрані. Головну роль у ролику виконує іспанець Джон Кортахарена: саме йому довірили зіграти виснаженого мандрівника в пустелі, перед очима якого виникає неймовірна картина — чи то міраж, чи то реальність. Минулий ролик Крус, нагадаємо, визнали настільки відвертим, що навіть заблокували на YouTube.
Помилковий заголовок — Gtytkjgf Rhec pyzkfcz d cgjreckbdsq htrkfvs ,skbpyb Фпуте Зкщмщсфеугк
6 Серпня, 18:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків