Настільна версія
мова | язык

Юлія Савичева та група Serebro відмовилися виступати в Одесі

6 Серпня, 19:12

Поділитися:

Російські виконавці бояться їхати в Україну після інциденту з Ані Лорак. Після неприємного випадку, який стався в Одесі минулої неділі, зірки російської естради «з технічних причин» почали відмовлятися від своїх запланованих виступів у місті.

Відразу після цього випадку скасувала свій концерт в Одесі співачка Юлія Савічева, про що повідомила шанувальникам на сторінці у соціальній мережі: «
Дорогие мои, с грустью спешу сообщить, что концерт в Одессе отменен по техническим причинам. Обещаю, мы еще обязательно увидимся». Згодом «не вийшло» приїхати і у популярної російської групи Serebro: «Друзья! К сожалению, мы решили перенести дату проведения нашего концерта, который должен был  состояться 16 августа в клубе  Ибица в Одессе на некоторый, надеюсь, не очень продолжительный срок по организационно-техническим причинам»

Нагадаємо, концерт Лорак опинився під загрозою зриву, оскільки біля входу в клуб «Ібіца», в якому артистка повинна була весь вечір розважати публіку, був організований пікет. Активісти висловлювали своє невдоволення щодо приїзду Кароліни, оскільки вважають її поведінку антиукраїнською. Ані Лорак та її команда все ж вирішили не зважати на невдоволених і розпочали концерт, що стало причиною бійки між мітингувальниками та міліцією. 
Помилковий заголовок — >ksz Cfdbxtdf nf uhegf Ыукуикщ dslvjdbkbcz dbcnegfnb d Jltcs

6 Серпня, 19:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин