Настільна версія
мова | язык

Потап і Настя запевнили, що вони патріоти і допомагають дітям із зони АТО

7 Серпня, 17:40

Поділитися:

Сьогодні відбулася прес-конференція дуету, який напередодні концерту 9 серпня в столичному клубі вирішив зробити офіційну заяву, повідомляє ДеПо. «Потап і Настя» підкреслили, що завжди були патріотами і люблять Україну, допомагаючи своїй країні. Потап вибачився за свої недоречні жарти, а Настя заявила, що готова воювати за Україну.

Український дует звернувся до своїх противників і запросив всіх незадоволених на концерт. Артисти пообіцяли виконати гімн України і повідомили, що частина грошей від концерту піде на допомогу дітям із зони АТО.

«Ми отримали дуже багато погроз, тому вирішили зробити заяву. Ми як артисти весь час влаштовуємо благодійні акції. Ми ніколи не піарилися на цьому, але тепер прийшов час розповісти про те, що ми допомагали і допомагаємо дітям і активно займаємося благодійністю. 9 серпня відбудеться наш концерт, частина коштів від якого піде на допомогу постраждалим в зоні АТО. Нас просять скасувати концерт і погрожують, але виступ буде. Для всіх ненависників ми повідомляємо, що «Потап і Настя» — патріоти. Ми підтримує Україну, ми допомагаємо дітям. Закликаємо всіх тих, хто труїть топових українських зірок, перестати займатися цим. «Потап і Настя» працюють в усьому світі, заробляючи гроші, які ми привозимо в Україну. Ми є відповідальними платниками податків. Артисти повинні працювати, а всі ненависники повинні понизити градус і деполяризувати ситуацію. Всіх, хто вирішив зірвати концерт, запрошуємо до нас на виступ, підтримайте нас. На концерт прийдуть діти та військові із зони АТО», — наголосив Потап.
Помилковий заголовок — Gjnfg s Yfcnz pfgtdybkb? oj djyb gfnhsjnb s ljgjvfuf.nm lsnzv sp pjyb FNJ

7 Серпня, 17:40

Поділитися:

За матеріалами: depo.ua
Фото: glamurchik.tochka.net

Теги: Настя, Потап

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків