Настільна версія
мова | язык

Авторську програму Маші Єфросиніної Новий канал назвав не форматною, глядачі ж не згодні

10 Серпня, 02:47

Поділитися:

Маша Єфросиніна більше не працює на Новому каналі, проте в ефірі телеканалу 3 серпня з'явився спецвипуск авторської програми зірки в форматі телеінтерв'ю під назвою «Така як ти». Гостею студії стала близька подруга Маші, всесвітньо відома олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва.

Керівником проекту виступила Олена Маторіна, з якою Єфросиніна готувала проект «Сюрприз», що став каменем спотикання між ведучою і керівництвом StarLightMedia. Як пояснила сама Маша на своїй сторінці в соціальній мережі, вона довго виношувала задум авторської програми і хотіла зняти перший її випуск саме зі спортсменкою Лілією Подкопаєвою. Єфросиніна повідомила, що Новий канал визнав її шоу не форматним, тому наступні ефіри не були відзняті. Однак пілотний матеріал все ж показали по телебаченню. «Кілька днів тому в ефірі Нового каналу був показаний випуск програми Така як ти. Канал назвав це спецпроектом! Нехай так і буде ... У будь-якому разі, для мене те, що цей проект показали, стало величезним і дуже приємним сюрпризом!», — зізналася Маша. 

У програмі ведуча відверто спілкується з Лілією Подкопаєвою про її минуле, чоловіків та важке розлучення. В ефірі були показані архівні відео з дітьми спортсменки. «І нехай на Новому каналі він так і залишиться одиничним випуском — це вже справи минулих днів! Я все одно вдячна за те, що мені дали можливість зробити великий крок до того, що на сьогоднішній день являє собою мій найбільший професійний інтерес!», — висловилася Єфросиніна.

Цю програму відзняли ще до відходу Маші з каналу і це «прощальний подарунок» глядачам від Єфросиніної. Не дивлячись на вирок менеджменту каналу "не формат", багато глядачів відзначили в соцмережах, що це найкраще, що вони бачили на Новому.
Помилковий заголовок — Fdnjhcmre ghjuhfve Vfis "ahjcbysyjї Yjdbq rfyfk yfpdfd yt ajhvfnyj.? ukzlfxs ; yt pujlys
10 Серпня, 02:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій