Настільна версія
мова | язык

На постановку «Гамлета» з Камбербетчем продали більше квитків, ніж на концерт Бейонсе

12 Серпня, 23:04

Поділитися:

Повернення британського актора Бенедикта Камбербетча на театральну сцену в ролі Гамлета викликало рекордний ажіотаж. Спектакль представлять публіці в Лондоні в театрі Barbican з 5 серпня по 31 жовтня 2015 року. Бронювання і продаж квитків стартували 11 серпня 2014, побивши всі рекорди.

За даними сайту Viagogo, черга на квитки становить понад 20 тисяч осіб. Таким чином, театральна прем'єра перевершила за популярністю лондонську постановку 2014 року «Трамвай бажання» з Джилліан Андерсон, а також концерти поп-зірок Бейонсе і Jay-Z.

Представники театру відзначили, що ажіотаж навколо квитків був очікуваним. Щоб уникнути великої кількості перепродажів, довелося обмежити кількість квитків до шести штук на одну сім'ю.

Камбербетч зійшов на пік популярності як виконавець ролі Шерлока Холмса в серіалі Бі-бі-сі. Останнім часом він не з'являвся на театральній сцені, присвятивши час гучним кінопроектам.

В оскароносному фільмі Стіва МакКвіна «12 років рабства» Камбербетч грає доброго рабовласника, контрастуючи з жорстоким рабовласником у виконанні Майкла Фассбендера. У фільмі «Август» за мотивами театральної п'єси про життя родини з Оклахоми Камбербетч зіграв яскраву роль другого плану. Творці фільму зібрали разом на знімальному майданчику Меріл Стріп, Джулію Робертс, Евана МакГрегора, Кріса Купера, Джульєтту Льюїс, Ебігейл Бреслін і Дермота Малруні.

У фільмі «П'ята влада» Камбербетч виконує роль засновника сайту Wikileaks Джуліана Ассанжа. Критики сприйняли фільм холодно, назвавши гру Камбербетча основним достоїнством фільму. Сам Ассанж, який більше двох років переховується від шведського й американського правосуддя, назвав фільм «суцільною брехнею» і «пропагандою», порадивши замість нього дивитися документальний фільм «Медіастан».

Трилогію «Хоббіт» шанувальникам Камбербетча варто дивитися в оригінальній озвучці — актор озвучив дракона Смога.

До «Гамлета» Камбербетч виходив на сцену в ролі Франкенштейна в постановці Денні Бойла в 2011 році. Українці могли оцінити роботу актора в рамках фестивалю Британський театр в кіно у березні 2014 року.
Помилковий заголовок — Yf gjcnfyjdre «Ufvktnf» p Rfv,th,tnxtv ghjlfkb ,skmit rdbnrsd? ys; yf rjywthn <tqjyct

12 Серпня, 23:04

Поділитися:

За матеріалами: nvua.net

Теги: Бенедикт Камбербетч, Гамлет

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин