Настільна версія
мова | язык

ГогольFest відміняти не будуть

13 Серпня, 13:27

Поділитися:

Незважаючи на складне становище, в Україні почалася підготовка до сьомого міжнародного фестивалю сучасного мистецтва «ГогольFest 2014». Інформація про це з’явилася на офіційній сторінці некомерційної організації у Фейсбук.

Фестиваль відбудеться 11-21 вересня на території колишнього заводу металоконструкцій.«В завмерлій історії важкої промисловості ми разом з вами будемо творити історію нову. Нашими з вами руками, умами та серцями ми посіємо чарівні квіти майбутнього. Бо культура в призмі ГогольFestу – це не криве дзеркало сучасних реалій, втиснуте у красиві затісні рами. Культура ГогольFestу – це передбачення, кодування і творення майбутнього», – запевнили організатори фесту.

Варто зазначити, що ГогольFest вже давно став невід’ємним елементом початку культурної осені в Києві. Щорічно в рамках фестивалю відбуваються концерти, арт-експозиції, театральні постановки, кінопокази, майстер-класи, реалізовуються освітні та літературні проекти. Зокрема, саме в рамках ГогольFest в Україні вперше виступили Tricky, Venetian Snares та інші артисти.
Помилковий заголовок — UjujkmАуые dslvsyznb yt ,elenm

13 Серпня, 13:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван