Настільна версія
мова | язык

«Брати Гадюкіни» презентують альбом та відправляються в тур по Україні

25 Серпня, 15:53

Поділитися:

Ще 9 серпня «Брати Гадюкіни» феєрично виступили на фестивалі ЗАХІД, зібравши біля сцени більше 10 000 шанувальників легенди українського року. Це був перший великий виступ гурту після повернення. Тепер «Брати Гадюкіни» вирушають в тур на підтримку нового альбому «MADE IN UKRAINE».

Нагадаємо, фестиваль Захід, що проходив вже вшосте, став найпотужнішою рок-подією в Україні цього року. Фестиваль значно зріс у своїх масштабах та піднявся до міжнародного рівня. На 4-х сценах за 3 дні виступили справжні зірки різних напрямків сучасної актуальної музики: Anti-Flag (USA), Sonic Syndicate (SWE), Zdob si Zdub (MD), Caliban (DE), Ektomorf (HUN), Noize MC (RU), Ляпіс Трубецкой, Ukraina (PL), Flunk (NOK), Tesla Boy (RU), «Retusess» (RU) і ціла плеяда кращих українських гуртів The Вйо, ТНМК, Тартак, Скрябин, Перкалаба, Крихітка, Ролликс, Фіолет, Dakh Daughters, Atmasfera, Qarpa, Zapaska, DrumТиатр та багато інших. 
 
Виступ «Братів Гадюкіних» став однію з найочікуваніших подій фестивалю. Фоззі з гурту ТНМК так розповів про виступ товаришів по сцені: «Гурт №1 в історію України повертається в той час, коли будь-яка позитивна новина сприймається з подивом: невже з нами може бути щось добре? Може. І буде. В нормальній країні мають бути свої класичні олдскуллери. В нас є свої Клептони і вони повертаються. Гади — forever!»

Мірослав Кувалдін, the ВЙО: «
Як і тисячі українських меломанів, я з нетерпінням чекав на виступ Братів Гадюкіних на Заході (навіть пропустив поїзд на Київ за для того, аби їх послухати). Можливо не з таким скепсісом, як більшість, що говорила що Гадюкіни без Кузі це не те. Але я чудово розумів, що вся музична складова Гадів завжди трималася на Паші з Ігорем, а вони, Богу дякувати, живі здорові. Так що з музичного боку вони стали ще більш потужними. Було видно, що хлопці трохи нервувалися під час спілкування з публікою, адже цю функцію завжди бездоганно виконував Кузя. Хоча, коли до мікрофону підходив Лузя, все ставало на свої місця — з'являлися і жарти гумору, і наркоманський шарм і навіть голос місцями був схожий на оригінал. Переспів деяких пісень вокалістками від жіночого імені - також вдала знахідка. Єдине за що я хвилювався, так це за нову поезію — так як писав Кузя не писав поки що ніхто. Але, почувши їхню нову хітяру «Пилип з конопель», я остаточно заспокоївся — мастадонти українського року знову з нами! З нетерпінням чекаю на реліз нового альбому».

Женя Галіч, O.TORVALD: «По-перше, — це справжній вчинок, — що через стільки років вони зібрались і вирішили повернутися. Особливо вразило те, що зовсім молоді люди знають абсолютно всі старі пісні і співали їх разом з Гадюкіними! А я дивився на музикантів на сцені і бачив, якій кайф вони отримують від всього, що відбувається. І ще – дуже дивно і страшно, що в нашій країні повернення на сцену для гурту є майже неможливим. Але круто, що Гади зробили це!»

Успіх повернення гурт вирішив закріпити презентацією нового альбому «MADE IN UKRAINE», що вийде 1 вересня, а вже 12 вересня відбудеться презентація платівки в Києві в Зеленому театрі. Також, цього тижня відбулась прем’єра третього синглу з нового альбому – «Жаба», яку можна послухати на оновленому сайті гурту.

В рамках свого туру на підтримку альбому «MADE IN UKRAINE» «Брати Гадюкіни» офіційно підтвердили виступи в таких містах:
7.11 – Львів
8.11 - Тернопіль
9.11 - Хмельницький
15.11 - Харьків
16.11 - Дніпропетровськ
21.11 - Одеса
29.11 – Київ
Найближчим часом до графіка туру долучиться ще кілька міст. 
Помилковий заголовок — «<hfnb Ufl.rsyb» ghtptyne.nm fkm,jv nf dslghfdkz.nmcz d neh gj Erhfїys

25 Серпня, 15:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван