Настільна версія
мова | язык

Названо кращі пісні останніх чотирьох років

25 Серпня, 18:46

Поділитися:

Популярний музичний інтернет-журнал Pitchfork опублікував на своїх сторінках рейтинг 200 найкращих пісень, випущених за останні роки (з 2010 по 2014). 

Журналісти нікого не здивували вибором свого фаворита. У верхній частині списку відразу п'ять композицій Kanye West. Найкращою піснею репера за версією «Pitchfork» став сингл «Runaway», який замикає трійку лідерів. 

По чотири пісні в рейтингу у Kendrick Lamar, Drake і Arcade Fire. Всі ці артисти також користуються заслуженою любов'ю у американського музичного видання. Тричі фігурує ім'я Frank Ocean: «Novacane» (124 місце), «Thinkin Bout You» (46) і «Pyramids» (8). 

У своєрідному хіт-параді не особливо часто зустрічаються пісні поп-артистів. Тим не менше, їм теж знайшлося місце. Сингл Katy Perry «Teenage Dream» опинився на 35 місці, хіт Adele «Rolling in the Deep» розмістився на 59 сходинці, а трек Lana Del Rey «Video Games» став 80-м. 

Перше місце зайняла Grimes з піснею «Oblivion». Один з журналістів так пояснив вибір редакції: «Пісня несе в собі дух перемоги. Це не мелодія про те, як одна жінка співає про власне руйнування для кар'єрного зростання. Це справжній гімн трансформації». 

Отож, десятка лідерів за версією журналу «Pitchfork»:
Помилковий заголовок — Yfpdfyj rhfos gscys jcnfyys[ xjnbhmj[ hjrsd
25 Серпня, 18:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон