Настільна версія
мова | язык

В Каліфорнії пройшла церемонія нагородження MTV Video Music Awards

26 Серпня, 11:08

Поділитися:

Церемонія вручення відеонагород MTV приваблива для глядачів не стільки визначенням розстановки сил в сучасній поп-музиці, скільки несподіваними сценічними номерами. Торік таким став спільний вихід Майлі Сайрус і Робіна Тіка — виконуючи хіт останнього «Blurred Lines», артисти популяризували тверкінг (грайливі танцювальні рухи стегнами) і вивели Майлі Сайрус на більш дорослий і скандальний рівень популярності.

Нинішня церемонія в цьому сенсі була куди скромнішою, але сполучною ланкою між нагородженнями знову стала Сайрус. Проходячи по червоній доріжці, вона повідомила, що ніякого тверкінга відтепер публіка від неї не дочекається. Але це не завадило співачці взяти приз за найкраще відео «Wrecking Ball». Вірніше, не їй, а юному лос-анджелеському бездомному на ім'я Джессі, якого співачка відправила отримувати нагороду замість себе.

Сама ж Майлі разом з іншими глядачами спостерігала за подіями з зали, ледь стримуючи розчулені сльози. Естафету тверкінга у Сайрус перейняла Нікі Мінаж, яка вперше наживо виконала свій новий хіт «Anaconda».

Ну а головним тріумфатором церемонії, як і очікували, стала Бейонсе. Чорношкіра діва, котра нещодавно очолила список Forbes, вийшла на сцену, щоб прийняти нагороду за творчі досягнення з рук свого чоловіка, репера Jay Z. Він піднявся на сцену, несучи на руках їх дочку Блю Айві, і назвав дружину «видатною виконавицею», після чого поцілував Бейонсе. Цей зворушливий епізод змусив засумніватися у вірності чуток про швидке розлучення пари, вже котрий місяць циркулюючих в мережі. Крім почесного призу, Бейонсе також удостоїлася «золотих гонгів» за кращу колаборацію («Drunk in Love»), кращу операторську роботу і краще відео з соціальним меседжем («Pretty Hurts»).

Тейлор Свіфт представила зі сцени свій новий сингл «Shake It Off», а Ріта Ора і Іггі Азалія заспівали композицію «Black Widow». Азалія так хвилювалася, що навіть впала зі сцени під час пре-паті VMA, але на самій церемонії все, на щастя, пройшло гладко.

За всім цим торжеством агресивної жіночності дещо загубилися чоловічі виступи — наприклад, виконання нової пісні «Maps» групою Maroon 5 і виступ Еда Ширана, який взяв приз за найкраще чоловіче відео «Sing». Втім, куди рудому британському підлітку змагатися з Бейонсе, Нікі і Майлі.
Помилковий заголовок — D Rfksajhysї ghjqikf wthtvjysz yfujhjl;tyyz ЬЕМ Мшвущ Ьгышс Фцфквы

26 Серпня, 11:08

Поділитися:

За матеріалами: rainnews.ru

Теги: MTV Video Music Awards

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван