Настільна версія
мова | язык

Йолка представила довгоочікуваний новий кліп

26 Серпня, 15:25

Поділитися:

Співачка Йолка представила новий кліп на пісню «Нарисуй мне небо». Зйомки ролика на цю світлу композицію відбулися в Санкт-Петербурзі.

За словами Йолки, ідея кліпу з'явилася не відразу. З режисером Ігорем Бурнишевим вони довго думали над різними сценаріями, але в підсумку зійшлися на тому, що кліп має вийти простим і добрим. У центрі ролика виявилася не тільки співачка, а й Санкт-Петербург — його вулиці, літня погода, усмішки людей, красива архітектура і цікаві місця. «
Санкт-Петербург завжди здавався мені дуже сірим і незатишним. Потім життя познайомило мене з дивовижними людьми з цього міста, і поступово через них я відкрила для себе зовсім інше місто — світле, красиве, комфортне і дуже привітне», — розповідає співачка.

Режисер кліпу зазначив, що як тільки почув пісню «Нарисуй мне небо», відразу уявив собі романтичну прогулянку закоханої пари — інтимну, тільки для двох, незважаючи на те, що в цей момент їх можуть оточувати сотні інших людей, речей, будинків і т. д. Саме так і з'явилася ідея прийому, який Ігор Бурнишев назвав «розмова з камерою». Тепер будь-хто, переглядаючи відеоролик, може уявити, що це він, замість камери, гуляє зі співачкою по казковому Санкт-Петербурзі.

За словами Йолки, робота над кліпом стала для неї особливо значущою, оскільки завдяки зйомкам вона змогла відкрити для себе безліч нових цікавих місць в Північній столиці. 
Помилковий заголовок — Qjkrf ghtlcnfdbkf ljdujjxsredfybq yjdbq rksg
26 Серпня, 15:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон