Настільна версія
мова | язык

Cпівачка Еріка стала обличчям бренду a.Tan

27 Серпня, 17:53

Поділитися:

З дизайнером Андре Таном співачка Еріка знайома вже давно і з задоволенням носить його одяг. Тепер українська артистка ще й взяла учась в рекламній кампанії улюбленого бренду.

Нова колекція a.Tan присвячена 23-й річниці Незалежності України. Не дивно, що на промоснімках Еріка «вбрана» у наряди патріотичного характеру: вишиванка від «a.Tan», бомпери та сукні з традиційною українською вишивкою в сучасній інтерпретації, які доповнює популярний аксесуар від Андре Тана — клатч «Кобзар».

Крім цих нарядів, в колекції традиційно представлені сукні на будь-який смак — офісні, «кежуал», вечірні та коктейльні. Всі вироби прикрашені ажурними вставками з італійського чорного, білого і молочного мережива. 

До речі, саме авторству Еріки належить слоган демократичною лінії a.Tan — «Одяг, що приносить удачу». За словами виконавиці, коли вона одягає речі від Тана на сцену, то концерт завжди проходить успішно.

Презентація колекції випереджає відкриття онлайн-стору a.Tan, у зв'язку з чим дизайнер анонсує перерахування 10% від продажів на допомогу дітям-переселенцям з південного сходу України.
Помилковий заголовок — Сgsdfxrf Thsrf cnfkf j,kbxxzv ,htyle ф/Ефт

27 Серпня, 17:53

Поділитися:

За матеріалами: hochu.ua

Теги: Еріка, Андре Тан

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон