Настільна версія
мова | язык

Іггі Азалія створить колекцію взуття для Steve Madden

27 Серпня, 19:35

Поділитися:

Австралійська хіп-​​хоп-співачка Іггі Азалія і відомий взуттєвий бренд з Нью-Йорка вирішили об'єднати зусилля і створити спільну колекцію взуття, яка буде представлена ​​в лютому 2015 року, повідомляє журнал Elle.

Подробиці нової колекції поки тримаються в секреті. Відомо лише, чому вибір іменитого дизайнера припав на 24-річну виконавицю. За словами представника компанії, ідея колаборації виникла ще під час виступу Іггі в Брукліні в рамках музичного проекту Madden Music. Тоді в Steve Madden зазначили, що дівчина відмінно розбирається в моді, і запропонували їй розробити спільну колекцію взуття.

Для Іггі Азалії робота зі Steve Madden стане першим подібним досвідом. Раніше дівчина брала участь у рекламній кампанії бренду REVOLVE Clothing, а недавно зірка навіть стала новою ведучою модного шоу на MTV House of Style, але створювати одяг або взуття Іггі ще не доводилося.

Нагадаємо, завдяки синглу Fancy Іггі Азалія стала першою білою реп-виконавицею, яка очолила чарт Billboard Hot Rap Songs. А популярною Іггі Азалія стала після того, як опублікувала на YouTube відео на скандальні пісні Pu$$y і Two Times. Уже в 2012 році Азалію назвали першим не американським репером, що з'явився на XXL's annual Top 10 Freshman. Багато хто порівнює виконавицю з Гвен Стефані і звинувачує її в плагіаті, але це не заважає дівчині ставати все більш популярною. 
Помилковий заголовок — Suus Fpfksz cndjhbnm rjktrws. dpennz lkz Ыеуму Ьфввут

27 Серпня, 19:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків