Настільна версія
мова | язык

К1 змінив логотип і позиціонує себе як «Канал щасливих людей»

27 Серпня, 20:43

Поділитися:

Із 25 серпня телеканал К1 змінив свій логотип та обрав новий слоган — «Канал щасливих людей». Також в ефірі з'явилася нова серія іміджевих заставок (ID). Про це повідомляє прес-служба каналу.

Проект ребрендингу був реалізований арт-дирекцією Inter Media Group у співпраці з творчою групою каналу К1, за підтримки медіапродакшну Perfectionist.

В основі нового логотипу лежить символ геолокації, який на каналі називають символом телелокації, розповів арт-директор Inter Media Group Ігор Грицик. Знак також виконує функцію допоміжного курсора-покажчика, який використовується в графічному оформленні каналу. «Основний колір каналу залишився практично таким же, трохи зрушили гаму в більш теплі тони і доповнили колір двома додатковими кольорами, які в цілому утворили теплу і приємну гаму. Всі елементи оформлення виконані в жанрі лаконічного мінімалізму, що, безумовно, є актуальним трендом серед цільової аудиторії каналу», — розповів пан Грицик.
 
«Ми старалися показати історії з життя різних людей, яких об'єднує позитивне ставлення до життя. Хотілося донести думку, що щастя всередині кожного з нас, потрібно тільки хотіти бути щасливим», — пояснив концепцію нових ID арт-директор.
 
Незабаром К1 запустить на своєму сайті «Портал щасливих людей», повідомила генеральний директор К1 Ольга Задорожна. Щодня на порталі К1 розповідатиме про щастя в різних життєвих сферах, цитуватиме великих класиків, пропонуватиме добірки фільмів, музики, книг, занять, які допоможуть відволіктися від проблем.
 
Також 31 серпня на К1 відбудеться прем'єра нового проекту «Рецепти щастя» від Ніки Досаєвої.
 
«Навіть у найважчі часи людина не повинна відмовляти собі в щастя. Адже іноді швидкоплинне відчуття щастя — усмішка дитини, сонячний промінь, що відбився в калюжі, хороше кіно — здатне допомогти людині пережити найтрагічніші моменти, додати сили і бажання жити далі. Щастя - поняття умовне, його складові у кожного різні, але багато з них все ж схожі», — вважає пані Задорожна.
 
Нагадаємо, влітку керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна повідомила, що на каналі К1 до початку нового осіннього сезону буде проведено ребрендинг і запущено п'ять нових проектів.
Помилковий заголовок — R1 pvsybd kjujnbg s gjpbwsjye' ct,t zr «Rfyfk ofckbdb[ k.ltq»
27 Серпня, 20:43

Поділитися:

За матеріалами: telekritika.ua

Теги: К1, канал щасливих людей

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон