Настільна версія
мова | язык

Алкоголь, обійми і бульдог: Леді ГаГа представила новий кліп

27 Серпня, 20:48

Поділитися:

Американська поп-виконавиця Леді ГаГа презентувала нове відео, створене спільно з 88-річним музикантом Тоні Беннеттом. Ролик складається з моментів запису спільного альбому музикантів, «Cheek to Cheek»

Дует Леді Гаги і Тоні Беннетта може здаватися неймовірним, проте нове відео для джазової класики «I Can not Give You Anything but Love» доводить протилежне. В кліпі ГаГа міняє образи, вживає алкоголь і насолоджується роботою, час від часу проявляючи теплі почуття до Беннетту і улюбленій собаці Азії.

Альбом «Cheek to Cheek» прийде в супроводі двох телепрем'єр. Спеціальний концерт «Tony Bennett and Lady Gaga: Cheek to Cheek Live!» на сцені Rose Theater в Лінкольн-центрі Нью-Йорка від 24 жовтня транслюватиметься на PBS, тоді як закадровий фільм «Tony Bennett & Lady Gaga: Cheek To Cheek», що розповідає про процес запису, з'явиться на HSN 13 вересня.

В інтерв'ю Rolling Stone Беннетт пояснив своє прагнення попрацювати з Гагою і розповів, чому їх дует дійсно блискучий: «
Вона прекрасна співачка. Всі знають і люблять її. Думаю, коли люди почують наш альбом, вони вигукнуть: «Ми поняття не мали, що вона співає настільки добре».
Помилковий заголовок — Fkrjujkm? j,sqvb s ,ekmlju^ Ktls UfUf ghtlcnfdbkf yjdbq rksg
27 Серпня, 20:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван