Настільна версія
мова | язык

Тривога тисяч українських матерів лунає у голосі Ніни Матвієнко: «Україна. З вірою в серці»

27 Серпня, 22:23

Поділитися:

З 22 серпня в ефірі каналу «Україна» стартувала серія міжпрограмних роликів «Україна. З вірою в серці», в яких провідні зірки українського шоу-бізнесу читають вірші сучасних українських поетів, присвячені останнім подіям в країні.

В рамках програми в ефір каналу «Україна» вийде серія з 4 роликів, героями яких стали Остап Ступка (читає вірш Юрія Іздрика «Молитва»), Джамала (читає вірш Ірини Цілик «Повертайся живим»), Ніна Матвієнко (читає вірш Анни Малігон «Іще вони сплять у глибинах рожевих утроб…»), а також Олександра Кольцова, солістка групи Крихітка Цахес (читає вірш Дмитра Лазуткіна «Реквієм»).

Всі вірші, використані у роликах, написані сучасними українськими поетами та присвячені останнім подіям в країні. Слоган міжпрограмних роликів: «Україна. З вірою в серці».

Ольга Шевченко, директор департаменту просування бренду і продуктів каналу «Україна»:
«Для нас – це унікальний соціальний проект, в якому поєдналися творчість, талант і досвід українських артистів та креативної групи каналу «Україна». Цими міжпрограмними роликами ми хочемо допомогти глядачам справлятися з негативними емоціями, надихнути їх, а також нагадати, що найважливіше в цих обставинах – не втрачати віру в себе, у власні сили, в життя, і в те, що мир буде обов'язково відновлений».

Креативна концепція роликів розроблена творчою групою каналу «Україна» під керівництвом начальника відділу ефірного промо Світлани Бережної та креативного директора Романа Шоми. Ідея роликів була реалізована компанієюSvetofor Film, режисером проекту також став Роман Шома. 
Помилковий заголовок — Nhbdjuf nbczx erhfїycmrb[ vfnthsd keyf' e ujkjcs Ysyb Vfnds'yrj^ «Erhfїyf/ P dshj. d cthws»
27 Серпня, 22:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій