Настільна версія
мова | язык

На «День Незалежності України» «МЕРІ» виступили у Польщі

28 Серпня, 08:15

Поділитися:

Днями українська група «МЕРІ» повернулася з Польщі де музиканти дали кілька концертів. 23 серпня на «День Прапора» команда виступила у містечку Бєліце. Цього дня там освячували нову українську греко-католицьку церкву. Концерт відвідало багато етнічних українців що опинились у Польщі внаслідок операції «Вісла».

24 серпня у місті Унійов в «День Незалежності України», «МЕРІ» взяли участь у одному з найбільших польських телефестивалів «lato z radiem Zet i Dwójka», у якості єдиних закордонних гостей. До слова, на минулорічному фесті виступали такі світові зірки як «Rasmus» та « Army of Lovers». Цьогоріч «lato z radiem Zet i Dwójka» зібрав пятдесят тисяч глядачів а телеверсію в прямій трансляції переглянуло більше двох мільйонів глядачів по усій Європі. З польських знаменитостей, які прийняли участь у фестивалі були помічені такі супер-зірки як Edyta Gornyak, гурти «Lady Pank» «Wilki» та багато інших.

Публіка тепло сприйняла виступ українського гурту(«МЕРІ» виконали свою пісню «Сестра»). Ведучі акції згадали про «День Незалежності» та висловили слова підтримки нашій країні. Під час виступу публіка розмахувала десятками жовто-блакитних стягів, а одразу біля сцени було розгорнуто пятнадцятиметровий прапор з написом Україна. Лідер «МЕРІ» Віктор Винник подякував зі сцени глядачам та організаторам за запрошення прийом та підтримку.
Помилковий заголовок — Yf «Ltym Ytpfkt;yjcns Erhfїyb» «VTHS» dbcnegbkb e Gjkmos
28 Серпня, 08:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван