Настільна версія
мова | язык

Офіційно: Анджеліна Джолі нарешті вийшла заміж за Бреда Пітта

28 Серпня, 17:01

Поділитися:

Зіркова пара Анджеліна Джолі та Бред Пітт нарешті одружилися. Цю радісну звістку виданню Associated Press повідомив представник пари. За його словами, закохані обмінялися обручками цієї суботи в маленькій каплиці в замку Міраваль на півдні Франції. До речі, замок належить парі.

Представник тепер вже подружжя розповів, що до вівтаря Енджі повели старші сини — Меддкос і Пакс, а дочки Захара і Вів'єн кидали нареченій під ноги пелюстки. Син Нокс і дочка Шайло підносили молодятам обручки. На сімейному святі були присутні лише найближчі друзі та родичі. 

До речі, аби взяти шлюб, Анджеліна та Бред отримали спеціальний дозвіл у судді в американському штаті Каліфорнія. Зауважимо, Анджеліна Джолі та Бред Пітт разом вже 10 років. Пристрасть між зірками спалахнула на зйомках стрічки "Містер та місіс Сміт". Пара виховує шістьох дітей – трьох біологічних та трьох прийомних дітей. Нагадаємо, чутки про те, що актори планують побратися останнім часом все частіше з'являлися у ЗМІ. Проте Джолі наполегливо спростовувала інформацію, що збирається виходити заміж за Бреда.
Помилковий заголовок — Jaswsqyj^ Fyl;tksyf L;jks yfhtins dbqikf pfvs; pf <htlf Gsnnf

28 Серпня, 17:01

Поділитися:

За матеріалами: tsn.ua

Теги: Пітт, Джолі, весілля

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон