Настільна версія
мова | язык

Пол Маккартні став найприбутковішим гастролюючим артистом

28 Серпня, 17:42

Поділитися:

Поточне гастрольне турне сера Пола Маккартні «Out There» очолило рейтинг найприбутковіших гастролей 2014 року по версії журналу Billboard. За даними видання, турне, яке стартувало в 2013 році, на поточний момент принесло прибуток в розмірі 150 мільйонів доларів. Загальний прибуток з проданих квитків становить 38,7 мільйона доларів.

Велика частина заробітку припала на американську частину туру, яка пройшла у липні і серпні. У загальній складності Маккартні дав виступи на восьми аренах і шести стадіонах. Найприбутковішим виступом музиканта стало шоу в Сан-Франциско. Концерт відвідало майже 53,5 тисячі глядачів і приніс дохід в розмірі 7 мільйонів доларів. Як відзначає Billboard, практично всі концерти Маккартні в США проходили при повних аренах, а квитки на кілька майданчиків були розпродані задовго до шоу. Своє північно-американське турне Маккартні відновить в кінці вересня.

На другому місці в списку найбільш прибуткових турне виявилися прощальні гастролі Mötley Crüe, які проходять в компанії Еліса Купера. Турне принесло групі 12,5 мільйона доларів. Очікується, що турне продовжиться і в 2015 році, хоча концертні дати на наступний рік ще не оголошені. Найбільш прибутковим концертом поточного туру Mötley Crüe стало шоу в Лос-Анджелесі, яке відвідало 16 500 фанів.

Замикає трійку найприбутковіших гастролерів поточного року Біллі Джоел.
Помилковий заголовок — Gjk Vfrrfhnys cnfd yfqghb,enrjdsibv ufcnhjk..xbv fhnbcnjv

28 Серпня, 17:42

Поділитися:

За матеріалами: music.siteua.org

Теги: Пола Маккартні, Out There, Billboard

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон