Настільна версія
мова | язык

Син Чарлі Чапліна зіграв у фільмі про викрадення тіла свого батька

30 Серпня, 18:44

Поділитися:

Син Чарлі Чапліна зіграв у фільмі про викрадення тіла свого батька. Юджин взяв участь у Венеціанському кінофестивалі, відвідавши прем'єру картини «Ціна слави», заснованої на реальній історії. Про це повідомляє The Local.

Французький режисер Ксав'є Бовуа у своєму фільмі «Ціна слави» розповідає про двох бідняків з Бельгії та Алжиру в Швейцарії, які зважилися на крадіжку тіла із жадібності, і щоб покрити свої витрати на лікування. До слова, фільм претендує на «Золотого лева».

Син Ч. Чапліна Юджин, який грає в стрічці невелику роль разом з онукою Чапліна Долорес Чаплін, повідомив журналістам у Венеції, що в картині добре зображений той важкий період, коли відбулося викрадення. «
Ми довго не знали, хто стоїть за крадіжкою труни. Були погрози, нам погрожували, — зізнався Юджин. — Коли ми нарешті знайшли труну батька в полі — це було незбагненно».

Відзначимо, труну з тілом Чарлі Чапліна було викрадено з кладовища при англіканській церкві в Веве (Швейцарія) 2 березня 1978. Увечері невідомий подзвонив вдові Чапліна Уне О'Ніл і заявив, що саркофаг з тілом її чоловіка знаходиться в надійному місці. Близько місяця велися переговори з грабіжниками, які вимагали за повернення труни викуп у розмірі 400 тис. фунтів стерлінгів. Вдова відмовилася платити, заявивши, що її чоловік вирішив би, що це смішно. Нарешті, на 27-му дзвінку поліції вдалося засікти злочинців: вони дзвонили з телефонної будки в Лозанні.

Були арештовані іммігранти з Польщі та Болгарії, 24-річний Роман Вардас і 38-річний Ганчо Ганев.
Вардаса засудили до 4,5 років в'язниці, Г. Ганева — до 1,5 року умовно «за порушення спокою покійних і спробу здирництва».
Помилковий заголовок — Cby Xfhks Xfgksyf psuhfd e askmvs ghj dbrhfltyyz nskf cdjuj ,fnmrf

30 Серпня, 18:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День фрілансера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Герасим, Єремій, Ігнат (Гнат), Макар, Тамара