Настільна версія
мова | язык

Гітарист Papa Roach Джеррі Хортон опублікує фотокнигу

30 Серпня, 19:02

Поділитися:

Гітарист американської альт-метал-команди Papa Roach Джеррі Хортон розповів про запис нового студійного альбому «FEAR», а також поділився планами з випуску фотокниги в інтерв'ю Софі Егглетон.

Про майбутню фотокнигу: «Я працюю над цим. Я захоплююся фотографією на аматорському рівні, і мені пощастило багато подорожувати. Я хочу скористатися цим. Не обов'язково фокусувати свою увагу тільки на концертах. Я знімаю все, що мене приваблює: пейзажі, портрети. Одного разу мені сказали: «Ти повинен щось зробити з цим матеріалом». У підсумку я збираюся спробувати і випустити книгу. Якщо чесно, я не думаю, що матеріал достатньо хороший для окремої книги, але багато хто говорить, що їм подобається, так що... ».

Про процес запису восьмого студійного альбому Papa Roach, «FEAR (Face Everything And Rise)», який очікується в на початку 2015 року: «Ми записувалися в Лас-Вегасі, в передмісті. В місто ми не ходили. Хіба що Тоні Палермо (ударник) відправився на Лас-Вегас-Стріп. Але він паті-хлопець, йому складно залишатися осторонь. Ми орендували один будинок на всіх. Тобін Есперанс (бас), я і Тоні працювали вранці в репетиційній, після чого відправлялися в студію. Вона знаходилася в оригінальному місці, яке називають торговим центром. Там купа ресторанів, салонів і так далі. Ми подумали: «Якого біса тут робити?» — А потім зайшли всередину. Декорації були шокуючими, але ми досить швидко звикли».

Джеррі також розповів, що продюсуванням їх нової платівки займалося двоє — батько і син, Кевін і Кейн Чурко. Перші п'ять пісень артисти записали з Кевіном, а останні сім з його сином, бо Кевіну потрібно було працювати з In This Moment, які вже кілька років з ним співпрацюють. Роботою гурт дуже задоволений.
Помилковий заголовок — Usnfhbcn Зфзф Кщфср L;thhs {jhnjy jge,ksre' ajnjrybue
30 Серпня, 19:02

Поділитися:

За матеріалами: muzgazeta.com

Теги: Papa Roach, Джеррі Хортон

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора