Настільна версія
мова | язык

«Ляпіс Трубецкой» розпався на два нові проекти

1 Вересня, 22:40

Поділитися:

Група «Ляпіс Трубєцкой» 1 вересня припинила своє існування. Але велика команда професіоналів не пішла на пенсію: колишні учасники «Ляпісів» презентували відео своїх нових проектів — Brutto і Trubetskoy.

Новий проект колишнього лідера групи «Ляпіс Трубєцкой» Сергія Міхалка називається Brutto. Його заявочний кліп з’явився в Мережі пізнім вечором останнього дня літа, під кінець останнього дня існування «Ляпіс Трубєцкой»​​. Усього в кліпі представлено шість учасників, в тому числі відомий чемпіон з тайського боксу Віталій Гурков.

У ніч на 1 вересня стало відомо і про старт нового проекту Павла Булатнікова — Trubetskoy. У новому проекті під назвою Trubetskoy не випадково присутній калька від первинної назви «Ляпісів». Схоже на те, що Trubetskoy став безпосереднім наступником «Ляпіса Трубецького» з акцентом на перший період життя групи. У складі нової групи немає Сергія Міхалка, на вокалі — Павло Булатников.

На сайті Trubetskoy.me пояснюється, що Trubetskoy — білоруська супергрупа, до складу якої входять колишні учасники колективу «Ляпіс Трубєцкой»: вокаліст Павло Булатніков, гітарист Руслан Владико, барабанщик Олександр Сторожук, а також гітарист Павло Третяк і басист Олександр Мишкевіч.

Будучи правонаступником «Ляпісів», група Trubetskoy планує виконувати і старі пісні групи (піддавши їх досить серйозному творчому переосмисленню), і новий матеріал, робота над яким вже почалася.

Першим синглом, який випускає група Trubetskoy, стала пісня «Ластівка». Вона знайома слухачам, оскільки час від часу виконувалася на концертах групи, але при цьому, незважаючи на прохання тих же фанів, так і не була записана в студії і не виходила на альбомах «Ляпіса Трубєцкого». Trubetskoy вирішив виправити цю несправедливість і зробити свою версію «Ластівки» для проекту «Lyapis Crew: ТРУбьют».
Помилковий заголовок — «Kzgsc Nhe,twrjq» hjpgfdcz yf ldf yjds ghjtrnb
1 Вересня, 22:40

Поділитися:

За матеріалами: gazetavv.com

Теги: Trubetskoy, Brutto, Ляпіс Трубєцкой

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора