Настільна версія
мова | язык

Єва Польна народила від трансвестита

2 Травня, 20:22

Поділитися:

Колишня учасниця дуету "Гості з майбутнього" Єва Польна закрутила роман із трансвеститом Аладором Беранже.

Нещодавно скандальна колишня учасниця дуету "Гості з майбутнього" Єва Польна знову дала привід для пліток.

Помітно схудла Єва Польна прийшла на світський захід під руку зі своєю "директоркою" Олександрою Манією. Раніше ходило багато чуток про взаємну любов і можливий шлюб парочки.

І все б нічого, проте Єва не випускала зі своїх чіпких рук і долоню трансвестита Андрія Цимбалова, більше відомого в нічних клубах під іменем Аладора Беранже. Є інформація, що саме від цього колоритного артиста з травесті-шоу "Райські птахи" Єва і народила дочку Евеліну.

Польна поспішила сховатися від журналістів, щоб позбавити себе від коментарів. Екстравагантне тріо усамітнилася у віп-ложі - обніматися і насолоджуватися "фанерним" вокалом своїх колег.

Нагадаємо, раніше ходили чутки, що урочиста церемонія одруження Єви та Олександри відбудеться в кінці літа в Голландії. Польна, за словами її друзів, переживала, що торжество, можливо, доведеться відкласти на деякий час через те, що для оформлення шлюбу необхідно, щоб один з партнерів був громадянином країни, де відбувається таїнство. Єва планувала оформити подвійне громадянство.
Помилковий заголовок — "df Gjkmyf yfhjlbkf dsl nhfycdtcnbnf

2 Травня, 20:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора