Настільна версія
мова | язык

Віктор Павлік об’єднав 40 музикантів у культурному проекті «Дай нам Боже»

2 Вересня, 16:27

Поділитися:

Українські артисти та музиканти з різних міст Alyosha, Олександр Павлік, Віталій Козловський, Світлана Тарабарова, Павло Табаков, Фагот, Дядя Жора, Василь Вірастюк, Аркадій Войтюк, Сергій Кузін, Анна–Марія, Олексій Кузнєцов, Марина Одольська, Юрій Журавель (Ot Vinta), Мирослав Кувалдін (The Вйо), Іван Ганзера, Сергій Манек, Богдан Ластівка, Валентин Лисенко, Сергій Чантурія і багато інших заспівали і заграли в музичному проекті «Дай нам Боже».

«
Зараз усім хочеться внутрішнього спокою, єдності, позитиву, дружнього тепла, — ділиться організатор патріотичної акції Віктор Павлік. — І в мене з’явилася ідея створити таку пісню, в музиці якої, була б нотка кожного міста нашої країни. Дуже дякую усім друзям, музикантам, які взяли участь в пісні. Дякую Сергію Донченко саунд продюсеру, режисеру відео Олександру Кузякіну, автору слів Анатолію Матвійчуку. Україна одна для всіх, люди».

Кропітлива робота тривала понад пів року. Майже у кожному місті України музиканти награвали свої музичні партіі на різних інструментах і відсилали у студію, артисти співали свої строчки. В студії проводилась робота над зведенням пісні. А в той самий час почалась робота над відео кліпом. І знов таки по всій Україні музиканти знімали свої улюблені місця в рідних містах, в тих в яких вони народилися, виросли.

«Дай нам Боже» — це музичний привіт з Київа, Івано-Франківська, Донецька, Запоріжжя, Тернополя, Рівного, Одеси, Чернівців, Дніпропетровська, Ужгорода, Вінниці, Львову, Житомиру, Харкова, Сімферополя і інших міст. Україна одна. «Україна велика, різна, ні на кого не схожа, рідна, тепла, іноді сумна, але одна» — кажуть артисти.

Презентації відео-роботи відбудеться завтра, в 
середу 3 вересня о 14:00 в салоні-ресторані «Дежавю» за адресою вул. Б. Хмельницького 30.
Помилковий заголовок — Dsrnjh Gfdksr j,’'lyfd 40 vepbrfynsd e rekmnehyjve ghjtrns «Lfq yfv <j;t»

2 Вересня, 16:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків