Настільна версія
мова | язык

АнтитілА відіграють концерт у Зеленому театрі

2 Вересня, 16:30

Поділитися:

18 вересня 2014 р. у «Зеленому театрі» АнтитілА знову будуть радувати столичних прихильників актуальної сучасної музики своїми піснями. Не дивлячись на складну політичну ситуацію в Україні, музиканти гурту вже вирішили давно – вони будуть робити те, що вміють найкраще, до кінця! Адже в наш час концерт є не просто культурно-масовим заходом, а є місцем єднання споріднених душ, місцем акумуляції патріотичних настроїв.

Третій четвер вересня подарує прихильникам гурту АнтитілА продовження вдалого музичного експерименту нового аранжування відомих пісень, розпочатого під час фінального травневого концерту туру «Над полюсами». Саме на сцені «Зеленого театру» відбудеться презентація незвичної нової концертної програми, основною родзинкою якої стане виступ зі струнним квартетом. І, звичайно, будуть зіграні усі найкращі пісні Антитіл у знайомому звучанні. Також, можливо, хлопці зіграють і щось нове. Окрім цього, можна очікувати на сюрприз від вокаліста гурту АнтитілА Тараса Тополі, який вирішив згадати дитячі заняття на скрипці в музичній школі, та показати себе ще й у ролі скрипаля.

Тарас Тополя, лідер гурту АнтитілА: «
У вересні ми представимо розширену симфонічну програму. Минулі три місяці літа пройшли під гаслом "все для фронту". З 6 ранку до 12 ночі йшли процеси збору коштів і закупівлі надважливої амуніції для військових. Тисячі людей не залишились осторонь і надсилали кошти, на які ми максимально оперативно повинні були закуповувати і доставляти спорядження в зону АТО. Але й про творчість забувати не можна. Вона – наше все! У вересні чекаємо всіх на концерті. Всім Миру і Любові»!

Також під час концерту 18 вересня відбудеться офіційне представлення нового бас-гітариста гурту АнтитілА – Нікіти Астраханцева, який своєю віртуозною манерою гри вже встиг заслужити довіру та повагу музикантів Антитіл. Нікіта прийшов на зміну Віктору Раєвському, який довгі роки був учасником гурту АнтитілА, та в даний момент його творчі погляди розійшлися з хлопцями, і було вирішено продовжувати крокувати по життю різними шляхами.

Нагадаємо, останній альбом гурту АнтитілА «Над полюсами» побачив світ 29 листопада 2013 р., а його випуском та розповсюдженням займається відома українська рекордингова компанія Comp Music. Альбом складається з 15 пісень, на 6 з яких були відзняті офіційні відеокліпи («Над полюсами», «Тебе моя невеста», «Полинезийская зима», «Як ангели», «І всю ніч», «Їдем-їдем»).
Помилковий заголовок — FynbnskF dslsuhf.nm rjywthn e Ptktyjve ntfnhs

2 Вересня, 16:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин