Настільна версія
мова | язык

«Повертайся живим»: Cестри Тельнюк і Kozak System присвятили пісню військовим

4 Вересня, 12:03

Поділитися:

Українські музиканти сестри Тельнюк та Kozak System представили композицію «Повертайся живим», присвятивши її тим, хто б'ється за майбутнє країни.

В описі композиції на YouTube зазначається: «
Присвячується тим, хто зараз в кривавому поєдинку з Світовим Злом». У зверненні до слухачів музиканти закликають усіх молитися за українських військових. «Перші Герої XXI століття, перші українські сотні відчайдушних, безвусих, безстрашних — сьогодні там, де людське життя кожну мить може стати маревом і повернутися додому тільки похоронкою. Вони там, куди не долітають наші плачі і крики. І тільки єдиним порятунком повинна стати наша щира молитва за них», — написано в преамбулі до пісні.

«Ми весь час у пошуку правильних і сильних Слів, які мають озвучити наші переживання за тих, хто на передовій та підтримати їх. Вірш Ірини Цілик, що став основою спільної пісні українських гуртів «ТЕЛЬНЮК: Сестри» та Kozak System, і є цими Словами, словами Молитви, словами Віри, словами Сили. Сьогодні Україна Єдина у кривавому поєдинку зі Світовим Злом просить небо: перемагайте та повертайтеся живими, наші Воїни, яким випало на долю захищати Батьківщину від ворога», — говориться на офіційній сторінці сестер у Facebook.


Помилковий заголовок — «Gjdthnfqcz ;bdbv»^ Сtcnhb Ntkmy.r s Лщяфл Ыныеуь ghbcdznbkb gscy. dsqcmrjdbv
4 Вересня, 12:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра