Настільна версія
мова | язык

Emin представив романтичний кліп «Начистоту»

7 Вересня, 02:46

Поділитися:

Співак Емін Агаларов, відомий багатьом як просто Emin, представив кліп на нову пісню «Начистоту».  Авторами і композиторами треку виступили Ігор Крутой та Ігор Ніколаєв. 

«Зазвичай я виконую авторські пісні, але цей матеріал мені настільки сподобався, що я не зміг поділитися ним з яким-небудь іншим виконавцем. Я вдячний цим двом талановитим людям за те, що вони подарували мені таку прекрасну пісню», — прокоментував Емін.

Зйомки кліпу пройшли в Азербайджані на узбережжі Каспійського моря, недалеко від курорту Sea Breeze.  Особа головної героїні так і не відкривається глядачеві, а її ім'я до цих пір тримається в секреті і залишається великим сюрпризом для всіх шанувальників.

«Можливо, це мій найромантичніший кліп. Головна героїня — одна з найпопулярніших і, безперечно, одна з найкрасивіших артисток, я дуже радий, що вона погодилася на цю роль. Зірки зійшлися найкращим чином. Ми зібрали разом геніальну команду: талановитих авторів пісні, режисера, оператора, головну героїню — і все це в рідному Баку!», — розповів Емін.

Відзначимо, що ім'я головної героїні кліпу стане відомо дуже скоро. Прем'єра другої частини ролика, де знову покажуть «наречену-втікачку», відбудеться в кінці місяця.
Помилковий заголовок — Уьшт ghtlcnfdbd hjvfynbxybq rksg «Yfxbcnjne»
7 Вересня, 02:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інформаційної спільноти

Сьогодні іменини святкують:

Кирило, Климент, Микита, Никифор, Пелагея