Настільна версія
мова | язык

Fall Out Boy показали Чикаго в новому відео «Centuries»

9 Вересня, 23:10

Поділитися:

Перший сингл з шостого студійника групи дає друге життя хіту Сюзанни Веги і розповідає історію Давида і Голіафа.

Fall Out Boy вшановують своє рідне місто Чикаго в новому відео на пісню «Centuries», яка є першим синглом з майбутнього шостого альбому (поки безіменного). Протягом приблизно чотирьох хвилин камера блукає по Місту вітрів, показуючи його в чорно-білих відтінках (з домішкою червоних і синіх), а наостанок з'являється невелике промо графіті. Офіційне відео музиканти обіцяють випустити найближчим часом. 

«Ідея пісні — це історія Давида і Голіафа, — говорить басист Піт Вентц в інтерв'ю DIY. — Будучи ще практично дітьми, ми думали, що ніколи не станемо черговими U2, тому що неможливо вирватися з передмістя Чикаго, адже тут нічого не відбувається. Але зараз ми хочемо надихнути інших. Кожен може опинитися на сцені — це питання сили віри». 

Що стосується вокалізу «doo-doo-doo», який був запозичений з хіта Сюзанни Веги «Tom's Diner» (1987), Вентц відзначив для Radio.com, що група знову хоче популяризувати мелодію. «Мені здається, ця пісня була всюдисущою, коли ми були дітьми, — каже фронтмен Патрік Стамп. — У сенсі, вона була абсолютно скрізь, але зараз вона трохи забута. Це ганьба, адже пісня дивовижна. Мені б дуже хотілося підняти її з моря забуття». 

Вентц додає для DIY, що група написала більшу частину альбому і записала приблизно половину. За його оцінками, все має бути готове до початку 2015 року.
Помилковий заголовок — Афдд Щге Ищн gjrfpfkb Xbrfuj d yjdjve dsltj «Сутегкшуы»
9 Вересня, 23:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків