Настільна версія
мова | язык

Цими вихідними в Одесі відбудеться «Джаз Коктебель»

11 Вересня, 12:15

Поділитися:

Українські та світові зірки їдуть на найбільший в Україні музичний фестиваль «Джаз Коктебель». Цьогоріч фестиваль змінив місце проведення: з тусовочного Коктебелю у анексованому Криму на широкі пляжі під Одесою.

«Джаз Коктебель» – це не тільки унікальна атмосфера, яка розкриває вищі чакри і творчий потенціал людини. «Джаз Коктебель» – це, в першу чергу, музичний фестиваль, незатьмарена і усвідомлена точка зору на актуальну альтернативну сцену.

Nu Jazz – масштабний open-air на пляжу в Затоці та лайн-ап виконавців, які знають, що таке драйв не з чуток. Музику більшості учасників фестивалю складно назвати джазом, керуючись формальними критеріями енциклопедиста. Однак це перестає мати значення, коли вони «дадуть джазу» на фестивалі. У них в крові дух джазу, що набагато важливіше!

Учасниками фестивалю «Джаз Коктебель» в різні роки були: Goran Bregovic, The Cinematic Orchestra, Parov Stelar, Nino Katamadze, Акваріум, Bonobo, Telepopmusik, Red Snapper, Patrick Wolf, Submotion Orchestra, billy’s Band, The Tiger Lillies, De Phazz, ВВ, Срібне Весілля, ДахаБраха і багато інших.

Цьогоріч для гостей зіграють Друга Ріка, ДахаБраха, Jamala, NadineShah, ZdobsiZdub, TheHardkiss, Brazzaville та інші. Дата проведення заходу — 11-14 вересня.

Нагадаємо, що це найбільший в Україні музичний open-air, історія якого триває вже 12 років. Свою назву фестиваль отримав на честь кримського курортного містечка, де він зазвичай проходив. Цього року «Джаз Коктебель» змінив місце проведення, але назва, як бренд, залишилася старою.
Помилковий заголовок — Wbvb db[slybvb d Jltcs dsl,eltnmcz «L;fp Rjrnt,tkm»

11 Вересня, 12:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон